skip to Main Content
0709 49 40 36 info@essentialtherapy.se
Tar Kunskapen Till Nästa Nivå

Tar kunskapen till nästa nivå

Det brinnande intresset för kvinnohälsa har nu lett mig dit jag en gång funderade vid ett vägval, ett karriärval vid 25 års ålder som stod mellan att utbilda mig till Naturvetenskapslärare eller Barnmorska. Valet då blev lärare. Ett val jag aldrig har ångrat. Ett val som har gett mig så mycket erfarenheter och tillfredsställelse genom åren. Den inre rösten som talade högt om att jag hade något viktigt att förmedla. För barnen. För framtiden. För samhället.

Nu ropar den inre rösten igen. Blandad med passionen att få vägleda framförallt kvinnor. Kvinnor i alla åldrar. Tjejer som står med en fot på väg in i vuxenlivet. Nyblivna mödrar. Kvinnor mitt i karriären. Kvinnor i transformationen från fertil ålder till mogen kvinna fylld av visdom och erfarenheter.

Så i höst påbörjar jag min Sjuksköterskeutbildning. En utbildning som blir ytterligare en att lägga till i min ryggsäck fylld med kunskap och erfarenhet. En utbildning som i leder till ytterligare en yrkeslegitimation. En utbildning som bygger på styrkan i rösten som hörs där inifrån.

Upprymd, lycklig, kunskapstörstande och fylld av förväntan träder jag ut på arenan. Här är jag. Redo att fortsätta att göra skillnad

// med kraft och kärlek Jeanne

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top