skip to Main Content
0709 49 40 36 info@essentialtherapy.se
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Hormoner i Fokus – En dag för sköldkörteln

september 14 @ 10:00 - 16:00

495KR
Essential Therapy

Idag har vi ett stort antal Sköldkörtelsjuka med diagnoser i Sverige och mörkertalet är oändligt. Sköldkörteldiagnoser har idag blivit en folksjukdom, en folksjukdom som till antalet är fler än med diagnosen Diabetes. I Sverige har vi ca 92 000 sköldkörtelsjuka som inte känner sig bättre trots medicinering och 46 000 av dem är så sjuka att de inte kan arbeta. (källa: Sköldkörtelförbundet)

En heldag för alla – med diagnos, utan diagnos, nyfikna och/ eller bara intresserade av hälsa.

Först föreläser Nadja Öström. För Nadja själv tog det 10 år att få diagnoserna Hashimotos sjukdom och Hypotyreos och efter ytterligare flera år fick hon till slut rätt medicinering. Det är för att kunna hjälpa andra drabbade att undvika en lika lång resa som hon nu tar steget fullt ut som föreläsare för att sprida sina kunskaper och erfarenheter. Hon har bland annat erfarenhet som ordförande i Sköldkörtelförbundet och har skrivit boken Sköldkörtelsjuk och Frisk.
Efter lunch föreläser Jeanne Johansson som driver företaget Essential Therapy. Jeanne lever själv med en hypotyreosdiagnos sedan 12 år tillbaka. Hon berättar om sin personliga resa från utmattad och livlös, till idag då hon arbetar aktivt med att hjälpa människor enskilt och i grupp. Utöver föreläsning och utbildning inom stresshantering, arbetar hon som samtalsterapeut, hormonterapeut, holistiskt hälsoterapeut och yogalärare. Jeanne är legitimerad lärare och har arbetat 11 år som gyminstruktör innan hon startade sitt företag 2011.
Efter föreläsningen håller vi en kort paus för ev ombyte, frukt och vatten.
Vi avslutar dagen med HormonYoga med Jeanne Johansson. Yogan är mjuk och balanserande och passar alla, ovana som vana yogautövare. Du har med en yogamatta, en filt och sköna kläder som du kan röra dig i. Du yogar helst barfota, men om du föredrar strumpor går det också bra. Vid väder håller vi HormonYogan utomhus i den vackra slottsträdgården.
Med dig hem efter dagen får du en fullmatad Goodiebag med hälsoprodukter från Hälsokraft i Sjöbo/Ystad, Aleah Care/ Pistill Stockholm, IKOM Fysiocenter Sjöbo och Essential Therapy Bjärsjölagård.

Pris: 495 kr inkl lunch

Anmälan gör du till info@essentialtherapy.se.
Du meddelar antal platser du bokar samt namn på deltagarna. Anmälan är bindande då antalet platser är begränsade. Din plats är först bokad när din inbetalning på 495 kr är registrerad.
Vid ev avbokning pga sjukdom krävs läkarintyg för återbetalning av avgiften.

Detaljer

Datum:
september 14
Tid:
10:00 - 16:00
Pris:
495KR
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Plats

Bjärsjölagårds Slott
Back To Top